Ruotsalainen Tele Radio perustaa tytäryhtiön Vaasaan —vahva kasvu Suomen markkinoilla

Ruotsalainen Tele Radio perustaa tytäryhtiön Vaasaan —vahva kasvu Suomen markkinoilla

Lähdekorpi-Invest Oy:n radio-ohjaus.fi liiketoiminta siirtyy Tele Radio Finland Oy:lle marraskuusta 2017 lähtien. Uusi yritys on ruotsalaisen Tele Radion tytäryhtiö. Suomen tytäryhtiön johdossa jatkaa radio-ohjaus.fi:n perustaja Henrik Lähdekorpi. Toisena omistajana on Anders Rönngård.

—Vahva kasvu Suomen markkinoilla on signaali siitä, että läsnäolomme naapurimaassa Suomessa on tärkeää. Pitkä yhteistyö jälleenmyynnin puolelta Henrikin ja Andersin kanssa oli luonnollinen tapa lähteä toteuttamaan kasvua, ruotsalaisen Tele Radio -konsernin toimitusjohtaja Ola Samelius kertoo.
Ruotsalaisella Tele Radiolla työskentelee globaalisti noin 200 työntekijää. Vuonna 2016 yrityksen liikevaihto oli 23 milj. €.

Mustasaarelainen Lähdekorpi-Invest Oy:n radio-ohjaus.fi on toiminut ruotsalaisen Tele Radion maahantuojana Suomessa 2000-luvun alusta lähtien. Yritys myy radio-ohjaimia mm. kuljetuskalustoon, nostureihin, maatalouden koneisiin ja ohjausjärjestelmiin, hydrauliikka- ja sähköliikkeille jälleenmyyntiin sekä teollisuuden koneisiin ja laitteisiin. Radio-ohjaus.fi:n myynti on ollut nousujohteista useamman viime vuoden ajan. Tulevaisuuden näkymissä on palkata yritykseen lisää henkilökuntaa.

Tele Radion tytäryhtiönä yritys voi viedä asiakkaiden toiveet suoraan emoyhtiön tuotekehitykseen ja vaikuttaa siihen, että tulevista tuotteista tehdään sellaisia, jotka oikeasti palvelevat käyttäjiään.
Tele Radion tuotteiden yksi menestystekijä onkin osakkaiden mukaan laitteiden kestävyys, kilpailukykyinen hinta-laatusuhde ja nopeat toimitusajat.

Tele Radio Finland Oy aloittaa toimintansa keskiviikkona 1.11.2017. Yrityksen uusi, laajennettu varasto ja konttori sijaitsevat Vaasan Runsorissa, osoitteessa Runsorintie 1. Tarkemmat yhteystiedot, Y-tunnukset ja verkkolaskutusosoitteet löytyvät täältä.

Ei kommentteja

Kirjoita kommentti

Call Now Button